måndag 11 oktober 2010

Introduktion, den bästa religionen.

Det finns många människor som tror på mannen som kallas för Gud, och ja, det är en man. Ingen privatperson som känner för att vara allsmäktig. Nej vi snackar om THE G-MAN, mannen som fann frid strax innan ”Big Bang”. Vi alla vet ju att jorden fanns innan Big Bang, inte så att det bara ploppa fram ur tomma intet. Gud fann frid, that’s it.
Alla dessa människor som tror på högre makter är i en viss religion, vilket jag tycker är tjurskit. I princip kan du skapa en egen jävla religion genom att ”ha tro” och att finna något att klaga på. Men ni ska alla veta att det bara finns en religion som är den rätta. Det är inte Kristendomen, det ska ni verkligen ha klart för er. Nej, den rätta religionen är The Religion. Den kallas så för att det är den religion som är lite av allt. Den är allt bra i alla religioner, och allt ologiskt och kasst som de största religionerna besitter har de infört och gjort religionen  allmänt awesome.
Precis som de flesta religioner så har även The Religion också en helig skrift, den är noggrant antecknat på en bit dasspapper. Där finns de heliga budorden, som självklart står på Engelska, dels för att jag inte kan något annat större språk, och för att det är en religion som finns runtom i hela världen.
De tolv Budorden:
There is only one God, and his name have to be spelled with a capital G.
If God walked among us, we would not be here. Because if he did, that would mean that he had found inner peace.
All other religions are crap, and are not worth looking at, because this is THE RELIGION.
There are 1337 miracles that has ever occured on this planet. Three of those has been seen by the human eye.
Thou shall have minor contact with your neighbour, unless they are very good friends or such.
Thou shall love the person you care for.
Thou shall hate the person you hate.
Thou shall enjoy the time among the living
Thou shall believe in Heaven and Hell
Thou have to believe in everything this religion says, or you will burn in the black flames of the underworld
Thou shall love this religion and visit a church atleast one time during your lifetime. It’s not necessary to be there in the name of God, just to be there.
Thou have to own Spotify to be a member of the religion, or else you wont be able to hear the messiahs awesome song tips.

Härmed har jag beslutat att ändra bloggspråk till Engelska (min förra var på svenska, men jag glömde kontonamn och lösenord). Jag vill nå ut till en bredare läsarkrets!!!

Cheers!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar